Betalingen, Bakken, verzenden en speciale leveringen

Betalingen

Alle prijzen zijn inclusief Belgische btw (6%).

Je mag betalen via Bankcontact, Mastercard, Visa, Apple Pay en iDeal.

Elke bestelling in Belgie van € 20 en meer wordt gratis thuis geleverd (t.v.v. 6 Euro), meer details over verzendkosten vindt je in de "Verzending" deel hieronder.

Bakken (altijd vers uit de oven)

We bakken op vaste dagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Je ontvangt koekjes uit de meest recente partij. Je wordt op de hoogte gesteld als je bestelling niet op voorraad is en deze wordt binnen maximaal twee werkdagen vers voor je gebakken.

We garanderen de versheid van onze koekjes tot 6 maanden nadat ze uit de oven zijn gehaald!

Verzending

In België is bezorging binnen 24 uur mogelijk en levering is gratis voor bestellingen van € 18 en meer. Woon je in Nederland, Luxemburg, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk of Frankrijk? Dan kun je gebruik maken van onze standaardservice (2-3 dagen) of het pakket binnen 24 uur laten bezorgen. Voor alle andere EU-landen hanteren we standaardleveringen (3-5 dagen).

We doen ons best om een logistieke partner te vinden die de beste combinatie biedt in prijs en betrouwbaarheid. Bij het afrekenen ziet U de meest actuele verzendkosten

Retourbeleid

We willen dat je zorgeloos van onze koekjes kunt genieten en we zorgen er daarom voor dat onze verpakkingen bestand zijn tegen te enthousiaste transporthandelingen.

We zullen de bestelling echter opnieuw verzenden als blijkt dat wij een fout hebben gemaakt met de verpakking en je een pakket kruimels in plaats van koekjes hebt ontvangen.

Meer details over ons retourbeleid kunt je hier vinden.

Speciale leveringen

Grote partijen of speciale bestellingen worden in België en Zuid-Nederland aan huis bezorgd. Houd er rekening mee dat het minimaal 24 uur kan kosten om de levering verzendklaar te maken. Vergeet niet een telefoonnummer op te geven, zodat we contact met u op kunnen nemen en eventuele vertragingen kunnen voorkomen.